Tidningen Revolution

Prenumeration på Revolution

0,00 kr
 

Är du kommunist? Då är Revolution din tidning. Oavsett om du är hemma, på en demonstration, på en strejk eller en skola, kan du ta med den kommunistiska rörelsen i ryggsäcken. 

Revolution förenar dig med tusentals kommunister världen över, i en snabbt växande revolutionär rörelse. Tidningen skapas inte av några proffsjournalister, utan genom att varje revolutionär kommunist berättar om vardagen under kapitalismen, klasskampen och det kommunistiska partibygget. 

På det sättet kan vi fylla tidningen med det rörelsen behöver: från den enskilda striden på en arbetsplats eller klassinnehållet i politikernas förslag, till internationella massrörelser och revolutioner – och naturligtvis den socialistiska revolutionens teori, marxismen. 

I varje nummer kommer du också få det slutgiltiga beviset mot all skepticism och pessimism: du kommer att kunna följa hur den revolutionära kommunistiska rörelsen växer över hela världen. Och i den irländska kommunisten Connollys odödliga ord är vårt krav mycket blygsamt: Vi vill bara ha hela jorden.

Du som menar allvar med att förändra världen behöver också ständigt skärpa din teoretiska förmåga. För dig producerar vår international Till marxismens försvar, som hjälper dig att fördjupa dig i precis de frågor som du behöver svar på, med vetenskapen och den kommunistiska rörelsens samlade erfarenhet till hjälp.

Det är billigast att prenumerera via autogiro – till och med billigare än att köpa lösnummer! Och det är inte bara smidigt för dig: det ger oss en mer stabil bas för vår utgivning. Klicka här för att komma till autogiroformuläret. För att underlätta lite extra, har vi sammanställt en guide till formuläret här.

Prenumerationsalternativ:

Autogiro

  • Revolution – 25 kr/månad
  • Till marxismens försvar – 20 kr/månad
  • Revolution och Till marxismens försvar – 40 kr/månad

Helår:

  • Revolution – 379 kronor för 12 nummer
  • Till marxismens försvar – 199 kronor för 4 nummer
  • Revolution och Till marxismens försvar – 499 kronor för 12 + 4 nummer

 

I lager
ISBN
pren-1

Prenumerera på Revolution!

Mer information
Författare Revolution
ISBN pren-1
Vikt (gram) 0.000000