Frakt & Kundtjänst

Innehåll

 

Frakt och leverans

 

Frakt

Bokförlaget Stormklockan levererar böcker till alla adresser i Sverige och Europa. Vi anstränger oss för att skicka varorna så snabbt som möjligt. Men Bokförlaget Stormklockan drivs ideellt, och det kan därför ta upp till två veckor för en vara att levereras. Vi ber om din förståelse. Skriv gärna till oss om du har frågor eller vill veta statusen på din order.

Priser

Fraktkostnaderna är baserade på de senaste priserna hos Postnord.

Leverans

Vi gör vårt bästa för att din order ska komma fram så snabbt som möjligt, men vi kan inte garantera Postnords kvalitet. Vi använder inte spårningsnummer, så när ordern väl har lämnat vår adress kan vi bara ge en uppskattning av när den ankommer.

Retur & byte

Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera varan i samma skick som du fick den inom 14 dagar för att få pengarna tillbaka eller en ersättningsvara. Detta enligt distansavtalslagen, som du kan läsa mer om hos Konsumentverket.

Här finns en blankett för att ångra ditt köp.

Vid retur betalar du frakten enligt distansavtalslagen, men vi ersätter fraktkostnaderna om returneringen sker till följd av att något misstag begåtts av oss. Om du vill returnera en vara, vänligen kontakta oss först på butik@stormklockan.nu.

Kontrollera din orderstatus

Om du vill kontrollera status på din beställning, klicka här för att komma till vårt orderinformationsformulär.

 

Integritetsskydd & Säkerhet

 

Din information

Bokförlaget Stormklockan använder bara dina personuppgifter för att kunna fullföra din beställning. Vi använder endast din postadress för att leverera din beställning (och eventuell faktura om du skulle önska en separat betalningsadress).

Vi kommer endast använda din e-mail adress och telefonnummer som du ger oss för att kunna kontakta dig angående din beställning.

Om du skriver upp dig på vårt nyhetsbrev eller tecknar en prenumeration kommer adressen att användas för att skicka dessa.

Du har tillgång till och kan ändra dina personuppgifter när som helst genom att logga in på Bokförlaget Stormklockans webshop. Du kan också när som helst begära att alla de personuppgifter som vi registrerat raderas. Kontakta oss bara över e-post till info@stormklockan.se eller skriv till:

Bokförlaget Stormklockan
C/o Tidskriftsföreningen Revolution
Linnégatan 21
413 04 Göteborg
Sverige

Datasäkerhet

För att försäkra oss mot otillåten tillgång till din information och för att försäkra om att vi använder uppgifterna korrekt, har Bokförlaget Stormklockan och den online-plattform som vi använder installerat programvaror som ska säkra den informationen vi samlar in.

Länkar till andra hemsidor

Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor som är av intresse. Men när du använder dig av dessa hemsidor och lämnar vår hemsida så vill vi uppmärksamma dig på att vi inte har kontroll över andra hemsidor än vår egen. Därför kan vi inte ansvara för de uppgifter du väljer att lämna ut på andra hemsidor än vår, och andra hemsidor täcks inte heller av denna erkläring. Vi uppmanar till varsamhet och att du läser integritetspolicyn för dessa hemsidor.

Cookies

För mer information om vår användning av cookies, klicka här.

 

Användarvillkor

 

Användning av webbplatsen

Förlaget Stormklockan garanterar inte denna webbplats tekniska prestanda och reserverar sig för eventuella fel och utlämnande av innehåll.

Producera innehåll till webbplatsen

Förlaget Stormklockan uppmanar användare till att skicka in synpunkter och annat som är relevant för webbplatsens innehåll. Med den informationen kan webbplatsen modereras av administratorerna och hjälpa oss att utveckla Bokförlaget Stormklockan på andra medier som exempelvis Facebook.

Klagomål

Klagomål kommer att behandlas seriöst och rättvist, i god tid och med strikt sekretess. Klagomål ska skickas via e-post till butik@stormklockan.nu varpå du får bekräftelse inom fem arbetsdagar.

 

Kundtjänst

 

Om du upplever problem med vår webbplats eller har frågor kring din försändelse, kundservice, betalning och så vidare, tveka inte att kontakta oss på butik@stormklockan.nu. Vi kommer oftast att kunna hjälpa dig snabbt och smidigt, men det kan ta lite tid att få ett svar eftersom vi inte har fast bemanning.