Tidningen Revolution

Prenumeration på Revolution

0,00 kr

För bara 25 kr/månad får du hem Revolution elva gånger om året. För några kronor extra får du nu dessutom även Internationella marxistiska tendensens kvartalsvisa teoretiska magasin – Till marxismens försvar – en djupdykning i revolutionär teori för dig som vill förändra världen. 

Revolution berättar månatligen om arbetares och ungas verkliga situation. Vi vill vara närvarande vid strejker, demonstrationer och all slags klasskamp för att lyssna och sprida erfarenheterna vidare. Vi analyserar de ekonomiska förutsättningarna för klasskampen, situationen i arbetarrörelsen – och avsätter alltid ett antal sidor till klasskampens framsteg internationellt, liksom fördjupningar i marxistisk teori och arbetarhistoria. 

Till marxismens försvar skrivs av de ledande teoretikerna i Internationella marxistiska tendensen, och distribueras på olika språk över hela världen var tredje månad. Den är fullpackad med filosofi, historia, naturvetenskap, fördjupningar i nuvarande händelser – och så vidare. Den är ett måste för alla som vill få en djupgående förståelse för marxismens revolutionära idéer idag.

För att göra båda magasinen så lättillgängliga som möjligt för våra läsare, ger vi särskilda rabatter för dig som vill prenumerera på båda tidningarna: via autogiro eller genom att köpa ett antal nummer i förskott. 

Billigast är autogiro, som inte bara är enkelt och praktiskt för dig – utan också ger oss en stabil bas för vår utgivning. Klicka här för att komma till autogiroformuläret

För att underlätta lite extra, har vi sammanställt en guide till formuläret här.

Om du istället föredrar att köpa ett helt års prenumeration direkt, väljer du ett av alternativen i menyn nedan.

Prenumerationsalternativ:
  • Revolution – 25 kr/månad
  • Till marxismens försvar – 20 kr/månad
  • Revolution och Till marxismens försvar – 40 kr/månad
 
Helår:
  • Revolution – 379 kronor för 12 nummer
  • Till marxismens försvar – 199 kronor för 4 nummer
  • Revolution och Till marxismens försvar – 499 kronor för 12 + 4 nummer

 

I lager
ISBN
pren-1

Prenumerera på Revolution!

Mer information
Författare Revolution
ISBN pren-1
Vikt (gram) 0.000000